Godišnja skupština

Već smo zakoračili u 2016.godinu, istrčanih kilometara treninga sve je više, planovi utrka na kojima ćemo nastupati polako su pri kraju, a neki od nas već su imali prve službene nastupe na utrkama ove godine. Došlo je stoga vrijeme i da se osvrnemo na 2015.godinu, što smo radili, gdje smo sve nastupali i kakve smo uspjehe, pojedinačne i klupske, ostvarili.

U četvrtak, 18.veljače, u dvorani za sastanke Zajednice športskih udruga Grada Varaždina (dvorana Graberje, prvi kat) s početkom u 19 sati održat će se redovna Skupština kluba SRD Sjeverozapad. Osim izvješća o radu kluba tijekom 2015.godine i o utrkama koje smo organizirali te izvješća o našim nastupima tijekom 2015.godine, na Skupštini će se donijeti i plan rada kluba za 2016.godinu.

Pozivamo stoga sve članove kluba, kao i one koji to žele postati, da svojim prijedlozima obogate rad kluba te potaknu daljnji razvoj i unapređenje kluba i popularizaciju ovoga sporta.

Skupština kluba prilika je svim zainteresiranima da se upoznaju sa radom kluba i pridruže nam se u našim aktivnostima. Klub smo koji njeguje kulturu sporta, zdravog života, druženja i zabave. S naših utrka, zajedničkih treninga i klupskih druženja svi su se uvijek vraćali ispunjeni pozitivnom energijom, bogatiji za nova iskustva i sa sklopljenim novim prijateljstvima. U svoje redove primamo sve ljude dobre volje i sličnih motiva, bez obzira na spol, godine i mogućnosti. Želja nam je da se što veći broj ljudi okuša u trekingu i da nam se pridruže u našem radu. Očekujemo vas u što većem broju u četvrtak, 18.veljače, u 19 sati na Skupštini kluba SRD Sjeverozapad.